Teardrops on My Guitar

Drew looks at me
I fake a smile so he won’t see
What I want and I need
And everything that we should be

I’ll bet she’s beautiful
That girl he talks about
And she’s got everything
That I have to live without

Drew talks to me
I laugh ’cause it’s just so funny
I can’t even see
Anyone when he’s with me

He says he’s so in love
He’s finally got it right
I wonder if he knows
He’s all I think about at night

He’s the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He’s the song in the car I keep singing
Don’t know why I do

Drew walks by me
Can he tell that I can’t breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be

She better hold him tight
Give him all her love
Look in those beautiful eyes
And know she’s lucky ’cause

He’s the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He’s the song in the car I keep singing
Don’t know why I do

So I drive home alone
As I turn out the light
I’ll put his picture down
And maybe get some sleep tonight

‘Cuz he’s the reason for the teardrops on my guitar
The only one who’s got enough of me to break my heart

He’s the song in the car I keep singing
Don’t know why I do

He’s the time taken up but there’s never enough
And he’s all that I need to fall into
Drew looks at me
I fake a smile so he won’t see

lagu ini jadi soundtrack of the month versi gue,,,lagu di bulan april

kenapa bisa suka lagi ini?

soalnya gue banget gitu deh…hahaha….biasalah cewek…lagi puber…kalo ada lagu baru pasti langsung di liat apakah sesuai ga sama suasana hati…dan this song is really me…salut banget buat taylor swift.

eh ya, btw soal taylor swift, aku sering heran banget dengan beberapa lagu yang dia tulis, kenapa beberapa lagu ada love story tentang best friend gitu ya? kayak di lirik ‘you belong to me’ sama ‘teardrops on my guitar’ ini…jadi serasa beneran gitu loh,,,apakah dia emang pernah mengalami kejadian kayak gitu atau ga ya? hohoho…

so, the truth is, gue saat ini sedang dekat dengan seseorang, ya best friend gitu lah. bagiku dia bestfriend, tapi mungkin bagi orang lain yang liat kedeketan kami bisa berpikir yang beda. kita sih cuek bebek ajah nanggepin komentar orang, lagian tu temen baikku dah punya cewek juga, meskipun LDR gitu…yah…kayak u belong with me gitu lah…hohoho….ngarang banget!

yang jelas, I love this song, terlepas apakah lagu ini sangat gue banget atau pun ga…Cinta dengan Sahabat

thanks for http://www.elyrics.net/read/t/taylor-swift-lyrics/teardrops-on-my-guitar-lyrics.html yang udah nyediain lirik ini….

2 Comments (+add yours?)

  1. ino
    Apr 18, 2010 @ 14:29:14

    wuuuuuuuu………..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Inspiration for the Lovers

anda adalah katalisator terhebat untuk mengubah saya menjadi lebih baik ^^
*arifatih*

aku memang manusia biasa yang tak sempurna dan kadang salah
namun di hatiku hanya satu cinta untukmu luar biasa
*yovie & nuno*

Inspirasi Hidup

with great power comes great responsibilities

*spiderman*